top of page
IMG_5114.jpg

Mijn missie

Mijn missie is om vrouwen tot hun kern te brengen, ik wil als gids dienen om jou weer diep te laten voelen. En je laten durven vertrouwen op dat gevoel: je intuïtie. Vrouwen zijn in hun totaliteit, in de geschiedenis, vergeten dat we ertoe doen. De man heeft de overhand gehad en de vrouw stond ernaast. Ik geloof echt dat we met z’n allen verdoofd en verslaafd zijn geworden om onze pijn niet te voelen en daardoor niet meer willen en kunnen zien wat echt is, wat echt onszelf is. Het is tijd voor ons om onze plek in te nemen, in onze kracht te gaan staan en laten zien wat wij in huis hebben. Die kracht van vrouwen zit in verbonden zijn met gevoel, elkaar en de liefde. Als er meer vanuit liefde wordt geleefd en geleid, dan zal er meer liefde zijn. Omdat ik zelf een lange reis heb gemaakt die me, iedere keer weer, terugbracht in liefde, heb ik gezien en gevoeld wat liefde kan doen. Omdat ik jou terugstuur naar jouw individuele liefde en vrede, kun jij vanuit die plek ook een ander laten zien dat dat kan. Zo nodigen we elkaar uit en helen we elkaar tot een vredelievende wereld. Het is zo belangrijk dat wij vrouwen onszelf liefhebben en ons gevoel durven laten leiden, er zit zoveel helende kracht in leiden met gevoel!

"Imagine a world where women are in a position of power" - Isabel Xavier

Mijn Missie: Welkom
IMG_5188.jpg
IMG_4745.jpg
IMG_4657.jpg

Golden Glow Podcast

Gun jij jezelf een stralende start van de dag door 10 minuten te mediteren?

Flora's podcast bevat verschillende meditaties die jou terugbrengen naar een rustige plek waarin je jezelf kunt vullen met licht om stralend de dag te beginnen. 

Soulful Singing Session

Een reis naar zelfliefde via jouw stem.

In een veilige ruimte staan we stil bij jouw verhaal, verbinden we met elkaar en met onze stemmen. Door klank en zang komt jouw verhaal tot leven in een bad van zelfliefde.

Connection Coach

Veilig verbinden zonder muurtjes

In de veilige ruimte en aandacht van Flora, is alles welkom en ontstaat er een opening om de liefde naar elkaar opnieuw te ontdekken zonder muurtjes. Flora komt tot de kern waarin jullie elkaar volledig omarmen.

Contact
Mijn Missie: Aanbod
bottom of page