top of page
IMG_5255.jpg

Ervaringsworkshop - The Power of You

Tijdens The Power of You neem ik je mee op een 3 uur durende innerlijke reis naar jezelf en jouw kracht. Hieronder een schetst van wat je kunt verwachten in de reis: 

Het eerste uur zal in het teken staan van The Power of Now. Je start met een door mij begeleide meditatie om volledig in het nu te komen staan, deze meditatie wordt gevolgd door vertraagd en mindful bewegen. Ik nodig je uit om aan het einde van dit uur te delen wat er, in het nu, in je omgaat. 

Het tweede uur zal in het teken staan van The Power of the Mind. In dit uur neem ik je mee in een Talk waarin Psychologie en Spiritualiteit elkaar raken, hier krijg je inzicht in hoe jouw brein werkt en hoe zelfontwikkeling plaats kan vinden. Daarna krijg je tools aangereikt om bepaalde gedachtenpatronen bij jezelf te gaan herkennen en tot slot om te oefenen met het gebruiken van The Power of the Mind in jouw voordeel.

Het derde en laatste uur word je ondergedompeld inThe Power of Love en dat doen we door middel van een visualisatie. Daarna kun je ervaren hoe liefde voelt in je lichaam. Gevuld van liefde voor jezelf en anderen rond je de dag af. 

De eerst volgende datum voor ervaringsworkshop is nog niet geprikt. Je kunt wel je ticket al kopen en zodra er meer bekend is, hoor je van me. Bare with me! 

The Power of You: Over mij
The Power of You: Recensies

Ik wilde een positieve en mooie start van het nieuwe jaar maken, waarbij ik naar mezelf kijk, reflecteer en intenties zet voor het nieuwe jaar/mijn leven. De combinatie van psychologie, theorie over mindset, en de omslag daarna naar spiritualiteit en intenties zetten maakten het voor mij heel interessant. Ik werd tijdens de workshop liefdevol uit mijn comfort zone gehaald en de hele ervaring heeft mij laten zien dat ik er mag zijn. Verder zat het ZO goed in elkaar, het vloeide mooi. Echt zo fijn! Ik zou zeggen: Ga het ervaren en laat je er in meevoeren, dan weet ik zeker dat je een hele mooie ervaring rijker wordt!

Laurie Peeten (27, Tilburg)

bottom of page